Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytår

Det er de sidste dage
min lange rejse er til ende.
Jeg har samlet det bedste
gennem livet.

Det er at finde fred.

Det er her jeg kan blive
som at nå frem til paradiset.
Jeg har søgt kærligheden
gennem tiden.

Det er at komme hjem.

Det er Nu jeg åbner døren
til et helt nyt liv.
Jeg har ønsket det bedste
i alt.

Det er at vinde livet.

Jeg har fundet fred
er kommet hjem
har vundet det største.

Tak fordi du ventede
lyse og lykkelige nytår.

Tak fordi du kom.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 17:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fin! :)
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan