Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mej finns det INGEN tvekan !


2011 Års Värsta MEDIAMOBBING !!!

HETSJAKTEN på och FÖRFÖLJELSEN av HÅKAN JUHOLT slår ALLA REKORD ! Bl a hade ju HÖGEREXTREMA (ultramoderata) BOKFÖRLAGET TIMBRO enrollerat expresidenten George Bush:s KAMPANJCHEF, en ökänd och SKAMLÖS figur, som INTE lär vara främmande för något !

ETT BEGAGNAT DASSPAPPER (efter procedur nr 2) vill jag förära SAMTLIGA de massmedia som deltagit i (deltager i) denna OPROPORTIONERLIGA FÖRFÖLJELSE av en svensk politiker . Det slår, t o m, den hets som bedrevs mot OLOF PALME !

Och, vad det, EGENTLIGEN, handlar om är det INGEN TVEKAN OM ! Det gäller, helt enkelt, att KROSSA SOCIALDEMOKRATIN ! Och det är SVERIGES BORGERLIGA ELIT (ALLIANSEN) som håller i trådarna !


--------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-26 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant "teori". Varje dag läser man om Juholts minskande förtroende. Verkar nästan vara någon slags övertalningsteknik från medias sida, att han inte förtjänar något förtroende. Inte för att jag bryr mig om politiker i allmänhet, men detta känns en aning märkligt och värt att uppmärksamma, då Reinfeldt inte får någon kritik alls vad han än säger för dumheter..
2011-12-27

  Mats Henricson
Och EXPRESSEN är ju HÖGBORGERLIGT LIBERAL, märk detta !
2011-12-27

  Mats Henricson
Sign Papillon insinuerar (icke utan belåtenhet,som den sossehatare han/hon (?) är), att det skulle handla om ett slags socialdemokratiskt inbördeskrig och att det pågått under lång tid. Jovisst , det finns olika viljor inom sossarna men att försöka att avfärda korståget mot Juholt, som, dessutom, haft (har) tidningen EXPRESSEN som Härförare, är ju helt orealistiskt och en misstänkt dimridå , just för att avleda uppmärksamheten från den verkliga orsaken (som jag redogjort för i skriften ovan).
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska