Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden är förbi



jag är för trött för kärlek
men älskar ändå

drömmen

en skriven melodi
på ödets språk
rinner genom min kropp

bedårad

slickar mina sår
spår
så länge jag kan ikväll

en ton, av kärlek

jag är hemma
i ett hus
av kött och blod

lyssnar

endast trädtoppar
smeker
mitt öra

din kyss

stannar kvar
i mitt minne
som en verklighet

jag känner










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-26 21:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
Superbra tvinnat!
2011-12-30

    Birgersdotter VIP
Vacker
2011-12-30

  calidris
Vacker!
2011-12-30

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker dikt som jag tar med mig länge,
tack
2011-12-30

  Järnkatten
Vackert beskriver du en bekant känsla..
2011-12-30

  Nina Nightwish
Vackert.. Lämnar bilder mot min näthinna
2011-12-27

    ej medlem längre
Vackert och vemodigt.
2011-12-26

  stenen/ Yv Ericsson
oj vad bra! jag har glatt befriat mig från kärlek..den finns inte längre
2011-12-26

  Suzy med punkterna
Brännande och det är verkligen bra!
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP