Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevs 26 december, 2011.




Lindansare

Balanserar

meter ifrån döden

med himmeln överallt

sluter sina ögon

för att ta steget

 

Det är över snart

Lindansare

Livdansare

En tunn tråd av minnen

och framtid

 

Du vet inte säkert

Om tråden är där

eller om du redan svävar




Fri vers av Theseus
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-12-26 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus