Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 28 december, 2011.


När jag ramlar nästa gång

Blödde näsblod
häromveckan
och inte av ett slag

Jag ramlar så ofta
på det jag säger
(på det jag gör)

Det är inte med flit, inte alls
Min mun är bara ovanligt
stor

Nästa gång jag ramlar
ge mig en madrass
En ursäkt att lugnt falla på


Blödde kroppsblod
häromveckan
bara av min dumhet

(det är ditt fel du var så snäll och nu är du så sårad)
Förlåt att jag ens frågade
Du behöver inte älska mig
Ge mig en madrass
En ursäkt att falla på

det är jobbigt att prata




Fri vers av Theseus
Läst 332 gånger
Publicerad 2011-12-28 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus