Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 6 januari, 2012, som en hyllning till födelsedagsbarnet Syd Barrett.


Till Syd Barrett

En rastlös själ
på en resa- plats till plats
En mänsklig explosion
skönhet på burk
Fortsätt briljera din galna diamant
Du är oslipad
ändå perfekt
Vi avgudar dig
Så vacker
Så klar
Men tom, åh så tom
Fortsätt briljera du galna diamant

Du var mer än en människa
Du var allt
Du fick inte plats på jorden


Shine on you crazy diamond

Du sken starkare än solen
Shine on you crazy diamond
________________________________________________________
Ha den äran Syd Barrett, även om du är så död man kan bli. Vi älskar dig, alla dina fans älskar dig, din själ, din konst, ditt allt. Du är vårt allt.


Besök gärna http://detjagskrev.blogspot.com/ där jag för tillfället lägger ut mina dikter och kortare texter.




Fri vers av Theseus
Läst 314 gånger
Publicerad 2012-01-06 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bizarr figur. Syd liksom Sid.
Tänk att han dök upp i studion i samband med inspelningen av "Wish You Were Here". Så stod han bara där och sedan tjackade han spikskor och drog listigt iväg.
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus