Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 29 december, 2011.


Dansa

Grisar, svin
DANSA FÖR MIG
så länge ni håller er borta
från mina tår

Ni välter bord
skapar kaos
Fastän ingenting har gjorts
Det är ert fel

Fäktas, du tappra,
med osynlig värja
Det mörka det dystra
är DÄR

Grisar, svin
DANSA FÖR MIG
Visa att du också vill vara någonting värt




Fri vers av Theseus
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus