Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ögonblicket

inte visste jag
att livet
var så flyktigt

jag tog vägen
förbi
och klev
åt sidan

såg på
och undrade
vem jag
var

och vilka
som gick
bredvid

mötte jag dig
i en blick
eller vek jag
åt sidan

tanken och
drömmen
ville mer
än kroppen
och blicken
anande

och nu står
jag ensam

i ögonblicket




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-26 23:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ett ögonblick av nåd för att kunna göra denna sanna ensamhet till sin bästa vän.
2011-12-28

  VildLilja
Precis så där som man kan känna ibland :)
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington