Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dricker för mycket kaffe ...


pappi, lukkari, talonpoika, kuppari...

Många äro koppar små, koppar små, koppar små

Inte kan jag räkna då

oh hoh hoj

ändåååå

 

Jag ska sova nu.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2011-12-26 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP