Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min gamle välartikulerade antagonist här på poeter , Papillon, har åter tagit till orda .


Papillon - Förnöjd sossehatare ?

Med undertecknads namn redan i titeln på skriften skickar han ut en vild , men till synes, förnöjd teori att sossarna ägnar sig åt någon form av kannibalism, dvs att de frossar i varandras olycka, speciellt beträffande Håkan Juholt.
Medger att Aftonbladet har viss del i denna tragedi, men att de, i alla fall på sistone, har skrivit i samma stil som undertecknad skrev , nämligen att det hela har utvecklats till Personförföljelse . Och, eftersom , Värstingen i denna
Korsfästning av Juholt är tidningen EXPRESSEN , som ju ,bevisligen, är en LIBERAL tidning ,så kan jag ,sannerligen, inte förstå Papillons teser ....

Samtidigt vill jag,slutligen, gratulera Dig, Papillon, att Du, till slut. lyckats skriva en HEL skrift om undertecknad UTAN ett ENDA personangrepp ! Tackar allra ödmjukast för det...., det är ,tydligen, sant , det som en vis man sa`: "Ingenting är omöjligt, bara man sätter manken till !"

----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 23:32



Bookmark and Share


  LassO
finns de verkligen nån som läser expressen, och tror på det? ja eller aftonbladet, med sina "kungaomskrivingar" t ex? Ja förutom de som provocerar runt i media, själva? Juholt skrivningarna har ju tappat alla proportioner, speciellt när det visade sej att det inte fanns klara regler att bryta mot och att han inte var ensam om det snikna beteendet. Då faller för mej en bekants ord hårdare "Juholt är en dum jävel ska du veta", jo nu vet vi nog alla de... Man blir mer förbannad över hur "de" använder allmänna medel, hur som helst, "inga ordning alls" politikerbeteendet som spär på politikerföraktet, det har ju Juholt affären verkligen gjort! p gr av snikenheten mest faktiskt. tror det kommer att skrivas "klass mot klass" snart och man verkligen menar det..
2011-12-27

  Anders Nordlander VIP
En stor eloge för din kamp här på sidan. Du vet det blåser mest kring dem som vågar sig ut på piren!!!
2011-12-27

  Mats Henricson
Inte är jag förvånad över att Du, B, tillhör Fjärilens fanclub, vi har ju haft våra duster tidigare (även om det var ett par år sedan nu), men att anklaga mig för att "svamla", det tycker jag är riktigt lågt, de flesta som läser mig och kommenterar tycker att jag är tämligen intensiv och inlevelsefullt ideologisk, men INGEN (utom mina TVÅ stalkers) har kommit med sådana slag under bältet,som Du tycks älska att utdela ! Ska Du bli nr 3 ?
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska