Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om lyktan som aldrig slocknar,


Det undras, va,

Jag undrar, ja.
Det gör jag hela tiden.
Vad kommer hända nu?
Här där vi alla står, precis exakt just nu.
Hur ska man någonsin kunna förstå?
Att det händer här, just nu
Jag undrar, ja

Hur blir det imorgon, och vad gör idag?
Vi kan grubbla över obevekliga sanningar
Men hur blir det då med just nu?

Jag undrar, ja.
Om det händer just nu hela tiden?
Kanske kan jag le i evig tid
För jag ler ju nu
och ljus viker aldrig




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist