Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevs 9 december, 2011.




Två fingrar två tår

Jag har två fingrar
och två tår
som nuddar Universums utkant
Jag har tusen tankar
och tusen drömmar
som jag knappt når själv




Fri vers av Theseus
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-27 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus