Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitä tehdään välipäivinä? vastaus: välitetään vad gör man under mellandagarna ? svaret: förmedlar, hrrrm smider också


ipana ihmettelee * babyn undrar

Hur kan det komma sig att en man vill cyckla ? itsetyydytystä sanon minä
Miksi mies haluaa pyöräillä? han onanerar

förklaringa och förståelse: sen takia hänellä siis on vaihtarit mukana
selitykset ja luetun ymmärtäminen: det är därför han har ombyte med sig

minkä takia naisilla on kuukautiset? de vill vara jultomten
varför har kvinnorna menstruation? hekin haluavat olla joulupukkina

varför tar mensen slut? hon har börjat på röda korset
miksi kuukautiset loppuu? punainen risti kutsuu

enbart språkdoktorander får skratta här!!!
ainoastaan kielitieteilijät saavat nauraa !!!

Jag måste ha fått en svin inom mig nu,,, hrrm hrrrmmm
Det måste ha flyttat en gris inom mig nu rhöööh rhöööh
Ei kuulkaa kyllä sen täytyy olla emakko kun vängällä yrittää puhua ruotsia vaikkei osaakaan RÖYH... hyh hyh...mene Pois täältä minun päästä..

hrrrmmmm..... min porsche ...min porsche.....mein PORSCHE.....LO.............herr Hrrrmmm avslöjad


Äiti, miksi isillä on niin iso takki... Kultaseni Hänen tahtonsa on niin suuri.
Varför har pappsen så stor kappa...Du vet väl min kära att han vill lämna mycket efter sig

Miksi uusi miehesi haluaa uusia vaatteita... Juu Hän etsii itseään.
Varför vill din nya man köpa nya kläder.... Han är på maskerad...akta dig, skicka honom hem omedelbart i sex månader...blääh, hjäälp,,, kom tillbaks!




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP