Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chapter zero



Jag ser annorlunda på dig nu. Du har gett mig en gåva. Gåvan om kärleken till sig själv. Jag trodde du skulle ta den med dig när du for, men du lämnade den kvar.
Du väckte något vackert inom mig - kvinnan. Det tackar jag dig för. Jag är evigt tacksam.
Jag ser annorlunda på världen nu. Jag ser att du är vacker och att du och jag, vårat spel, var vackert.
Jag vill spela igen. Jag vill spela man och kvinna. Kasta tärningen. Alla rutiner, lagar och principer som bildas. Nya konstellationer som avbildas. De målar upp scenerier jag inte tror kan vara verklighet, men det är de.
Allt det där köper jag, för det är en verklig teaterscen. Inte likt något som man upplever i ensamhet. Två; leker.
Jag vill leka mer.














Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-27 09:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Önskar dig lek. Den allvarsamma leken.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP