Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

automobilen

miksi mies haluaa ajaa autoa.... hän ei halukkaan..
varför vill en man köra bil.......han vill ju inte


miksi mies ei pese autoa.....se on naisen tehtävä, hänellä on talli
varför tvättar en man inte bilen..... kvinnogöra, hon har garaget

miksei minulla ole miestä....hänellä on polkupyörä...
varför har jag ingen man .....han hade en cyckel som citroén

miksi minulla on auto....pyöräni on varastettu
varför har jag bil....min cyckel blev stulen, jag har bett att få den tillbaka..

miksi pyöräni varastettiin...sillä oli toinen samanlainen
varför blev min cyckel stulen ...den hade en annan likadan

vad ska jag göra nu......klaga till LO han har förståelse på apornas planet
mitä teen nyt....lähetä kirjelmä LEL ille he ymmärtävät sinua...paremmin

tuumasta toimeen
sagt och gjort

måste Pirjo gifta sig....nej hon vill Inge mer,,, hon slaggar....toalett-terapi...hon mår bättre... faktiskt... snön har minskat i urinet men färgen är något blåaktigt.. längtan förstås, inget isbad den här gången

vem vill gifta sig med Pirjo = alla njursjuka så klart...pisshuvvenas återkomst är nu !


stjärnan faller igen
i gryningen!
taas näin mä tähdenlennon...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP