Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevs 27 december, 2011, med hjärtknip och handdarr.




Jag blev visst kär på vägen

Att du tvekar

När jag nu äntligen har fått fram min önskan

krossar mig

Du vill inte

Du vill bara vara snäll

 

Säg bara nej.

det kan inte vara ett ja

du har någon du gillar

Även om du säger att du gillar mig

 

Gå bara.

Försvinn

Det är plågsamt nog som det är

Outhärdligt

 

 

Åh snälla säg ja.




Fri vers av Theseus
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus