Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven med glimten i ögat (Ur arkivet)




Jag tar vad jag vill ha

Lindar dig kring mitt lillfinger

 

          Njuter av din svaghet

 

               Styr din hårdhet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-27 11:47



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Så trevligt, Kelrob
::))
Hihi
2011-12-27

    Rolf Zandén
Du kan du!!! Skickligt!!!
2011-12-27

    lory
mmmmm
så ska det vara

makt o passsion ,åtra
bravo..jag vet VAD JAG VILL HA!!!!!!

självsäker gudinna med sina underbara atributer,my kind of girl...
2011-12-27

    ej medlem längre
Läckert...
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish