Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hyvät suamalaaset kolttakamraatit * bästa finnkåpor

Kahvikupit katetaan pöydälle asettien päälle vasemmalle puolelle tarjoiltavan olkapäästä katsottuna.

Kaffekopparna ställer man på assietterna på bordet vänster om gästens skuldra.

Naiset syövät vasemmalla kädellä, miehet kopeloivat oikealla kädellä korvaansa.

Damerna äter med vänster hand, karlarna betar på ängen... eller också om de har gått vilse och sitter vid bordet får de krafsa sitt vänstra öra med höger hand, aldrig beta, bara dricka kaffe.

Pirjo får inte titta på kortet av sin älskade

Paa jo pois se kulkurin kuva Pirjo....kiussat miästäs..me alahärmäläiset...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 15:06



Bookmark and Share


  Seglaren
Största svinet tiger imorgon.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP