Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtals och skratt-terapi

samtalsterapi, vi är alla varandras terapeuter,
vi kan bara ge, inte tvinga,
det vi ger ,,,ger vi till oss själva

vill jag minska min älskade ... det har du redan gjort

vad kan jag göra... be om förlåtelse, snarare förståelse, du förstår ju honom

jag har bett... det kommer att hjälpa dig

du gör ingenting fel någonsin,, bara fråga varför ? fem gånger för varje sak



skrattterapi:

det som stormar inifrån dig, alla de tokigheterna som får dig att skratta....

dela med dig allt så ofta du kan, det är det som är syftet nu...skratta

varandra friska




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP