Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hjärna har blivit överhettad


Nålstick i svartet

I kväll såg jag inte stjärnorna
när jag gick till biblioteket
De glänsande ljuskastarna
hade förvandlats till svarta hål
Min hyllning till poeter.se
fick bibliotekarien att högtidligt lova
att inköpa 181 Dikter till Tranströmer
På hemvägen såg jag små nålstick
i de svarta hålen där tunna strimmor
av berömmelsens ljus belyste en av
de nära tvåhundra.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-27 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP