Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni kan väl aldrig gissa........


"2011 års Mest Obegripliga !"

TROTS över FEM års REALISATION av Statliga Företag, Stora Skattesänkningar åt de Redan RIKA, NEDBANTADE arbetslöshetsförsäkringar (vilket gör att fler än 400.000 svenskar har ett EKONOMISKT HELVETE) och INTERNA DIKTATURSFASONER så ÄR FREDRIK REINFELDT SVERIGES POPULÄRASTE PARTILEDARE ! NÄR blev majoriteten av Svenska Folket MASOCHISTER ? 2006 ?


-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 18:21



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Håller med om att versaler
i texten inte är så lyckat.
Budskapet och ilskan går
dock fram väl. Om Fredrik
Reinfeldt är populärast vet
vi egentligen inte, men
han inger mest förtroende
och har tillgång till en
alldeles utmärkt finans-
minister i Anders Borg.
Svenskarna uppskattar
ordning och reda i
statens ekonomi.
Det skapar en slags
trygghet. Det hindrar inte
att du har fog för dina
åsikter.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska