Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




att hålla sig fast...

 

kommer upp till ytan

visar den blöta som saltvattnet ger

saltkornen blir större än i verkligheten

och lämnar spår som tros kännas

sagomoralen tros vinna respekt

när anspelningarna

syns uppenbara i sin alfabetsordning

 

att hålla sig fast

i ett avsågat räcke är inte lätt

att låta kontrollanter stämpla OK

vinner mark i längden

men låter också

de vita bladen synas av med blått bläck

för att andligheten inte skall ana oråd

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av thyra
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-27 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mig märka en brand här-välskriven och dold för mig som läsare,som ju bara kan försöka förstå!

Läsvärdet ligger just där i tolkningsprocessen-det är i den du lär något nytt-som läsare!
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra