Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att jag ,hjärtligt, avskyr Alliansens härjningståg är väl ingen hemlighet....


2011 års Mest Överskattade !

Finansminister BORG, visst, kortsiktiga vinster med hjälp av neddragningar för de svagaste, utförsäljningar av statliga företag ,det ger plus i Statskassan, han KAN räkna, men EN dag kommer den slutliga NOTAN, i form av ÖKAD utslagning från arbetslivet, ÖKAT drogmissbruk och ökad kriminalitet o s v .
Att TA från de Fattiga och GE till de Rika kommer, på lång sikt, ENDAST att skapa ORO och FRUSTRATION i vårt land !
DÄRFÖR anser jag att exellensen BORG är ÅRETS MEST ÖVERSKATTADE !!!!


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-12-27 20:23



Bookmark and Share


    tramp
Det började redan i slutet av 90 talet när Göran Persson den allsmäktige insåg att Konungariket Sverige måste spara sina slantar. Han gav i uppdrag åt socialförsäkringsmininster Ingela Tahle´n att se över kostnadsbilden gällande socialförsäkringssystemet. Ingela som inte heller visste vad hon gjorde monterade ned Sveriges psykvård. Stängde de flesta kliniker så att de psyksjuka blev hänvisade att vistas på gator och torg ofta utan tak över huvudet. Och på den vägen är det. Den borgerliga regering som vann makten vid 2006 fortsatte gladeligen nedmonteringen. Och värre skulle det bli, när klåpare Martin Timell fick i uppdrag att i bästa sändningstid leka snickare i TV. Hela folkhemmet håller nu på att rasa samman pga byggfusket som dominerar. De mest överskattade är således Göran P mfl, Reinfeldt mfl och inte minst klåpare Martin.
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att lady Gaga är mest överskattad.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska