Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




JAG VÄNDE OM

  

 

klädd för att ta sparken till barn

och barnbarn för gemenskap

äta gott, dom mindre barnen

få sina julklappar

 

det var bra sparkföre bara en liten bit

sen var det sandat och där det inte var

sandat var gruset framme

 

så efter några hundra meter förstod jag

att det var lika bra att vända och ta bilen

det var roligt att få träffa barnbarnen både

dom stora och små

 

det var så länge sedan inte sedan i somras

så dom hade hunnit växa ganska mycket

stora blir dom genom att se på dom kan

jag förstå att jag inte är tjugofem år längre

 

tiden gick fort men jag är inte van att ha

så många runt mig blev trött då var det

dags att åka hem

 

så glad att jag tog bilen för när

jag kom ut regnade det och blåste

det var skönt att ha bilen sparken

hade det bäst hemma

 

där står den ser vilsen ut när snön

försvunnit gräsmattan grön igen

rabatten är även den fri från snö

trots att jag skottat mycket snö

på den

 

 

 

anits 28 december 2011

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-27 23:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig och eftertänksam dikt om glädje i juulkvällen med nära och kära
2011-12-29

  Anya VIP
Roligt med barnbarnen.
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Omvändelse är bra.
2011-12-28

  aol
bra beskriver du skeendet, fint man ser och känner platsen,
2011-12-27

    Ken Cassel
Bra Stina!
:)

Kramar!
2011-12-27

  poetryGirl
Tiden går så fort, alldeles för fort!
2011-12-27

  ULJO
Ett klokt val du gjorde.
Förresten vilken fin bild.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP