Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orena kärl


Sårade händer
spikar genom hjärta

Ordet som sändes
skändades
i munnen på orena läppar

käppar i livets hjul
vars nav, hjärtats sav
av rent blod
endast må bestå

Annars utså frön av annan växt
Ingen tillväxt av dennes bön bringa
annat än stön av Herren till lön

Rent vatten i smutsiga kärl
skadar likväl som orena droppar
över pryda kroppar




Fri vers av Regular
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-28 01:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.

Applåd!
2011-12-28

    ej medlem längre
Bra...
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular