Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar över en stad

Det regnar över en stad
Vattnet rinner av taken
som barndomskänslor
Alla droppar tillsammans
blir alla människor
Åh vad de gråter över sina
tragiska liv



Det är självklart att de gråter
Det regnar över en stad
Jag är den enda ute




Fri vers av Theseus
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-12-28 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theseus
Theseus