Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det någon tvekan ? Inte för mej i alla fall......


"2011 års mest plågsamma longör !"

SAABS konkurs ! Och AVRÄTTNINGEN , giljotinen sköttes av General Motors , precis som jag sade för över TIO år sedan när de tog över SAAB . "Jag ger SAAB tio år ", sade jag , " Sedan är det slut..." Jag är INTE glad över att ha fått rätt......


----------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-28 15:54



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
En annan sitter och
rattar en SAAB 9-3:a
sedan snart 9 år.
(årsm. -01)
GM som skarprättare.
Du hade rätt.
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Så bollas det med pengar och framför allt människor.
Människors värdighet offras på Mamons altare.
2011-12-28

  aol
tråkigt men så är det
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska