Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns

Jag minns att det fanns en sån här humor

hemma och omgivningen jag växte upp,,

den nådde bara aldrig mig..

.men många uttryck är bekanta...

och många sammanträffanden..

vilket djävla liv jag haft...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP