Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje ord....

varje ord
du sagt
varje tanke
du tänkt
finns kvar

i det glömda
minnet

bakom ljuset
i bruset
av vågen

på vägen
du aldrig
vågade

men alltid gått




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-28 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington