Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (toner)...

 

gräsmattors grönska

vinddragna moln glider snabbt

klingande vindspel

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-29 09:41



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert. Tänker på min granne bredvid, som har ett vindspel som klingar vackert i vinden
2011-12-29

  Ninananonia VIP
klingande vacker..
2011-12-29

  Eva Langrath VIP
Skönt om grön vinter
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra