Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan klubban når bordet

krampaktig håller jag i mitt nya jag medan det gamla jag sliter lika hårt i det
för att ta tillbaka sin position som innehållet i skalet mitt
det ska gå vägen denna gång, fjäderlätt ska jag stolt visa upp mig själv, om en tid




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-29 10:30



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Låta tiden gå och förändra saker och en själv.
En fin tanke med hopp.
2012-02-23

  anits VIP
dina ord andas hoppfullhet
2011-12-30

  Ninananonia VIP
;) härligt :)
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling