Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På grund av det omfattande snöovädret har snön täppt till min näsa och luftvägarna äro i fara... orotamme parannusta viidakkoalueilla. Pojilla kädet omissa turkiksissa ,,,onko selvä,,, jos halutte päästä silmälaseistanne niin pankaa ne yöpöydälle..


dokumentation * varaslähtö

Olen kuulema kaksivuatta jäljessä ja se kaikki on Uunon syytä... ja siksi otammekin nyt pojille vähän kaljalomaa tässä alkajaisiksi.....töhröhöm tuntureilla..ähr äh ( oho lapselta taisi päästä paskat housuun)... mennääs vaihretaan kiäli

... och nyheterna på sidensvansiska : De har gått redan. Domherrarna, på grund av den varma luften på Gustområdet... har domherrarna flugit via toaletterna till Brunnsmölla,,,, mölönööö. No tulihan se siältä....anna mullekin.
Jag har hört att babyn har börjat sina finska studier på sidensvansiska dialekt,, vi kan även vänta byljaniesiska via Gotländska... det beror på om telefonen har börjat fungera...

Tillbaka till det inhemskaste:

Något oväntat har hänt ...en annan satmara har fött sin babyloniska satunge
flera år sedan och Jan ska också grillas i sammanhanget, eller hängas i grillen...bara vad jag har hört alltså, alldeles nyss...

Nämä kirjoitukset eivät ole suoria käännöksiä tältä päivältä.

Den svenska texten kommer genom Norge, texten ligger under bananskalet, i Norge.


Tairetaankin jalkavaeltaa Lartzan kanssa Norjaan kesällä Kolmiyhteyren kanssa, Kolmiyhteys ei ole viälä kiinnostunut Marian osasta, mutta hänellä on jo Erasmus Assisilainen ja he ovat päättäneet elää viälä kotonansa vanhempiensa elätettävänä..

Itse unohrin korjata hyöryksi aamuvirtsaa mutta onneksi olin muistanut ottaa illalla vähän kaljaa...nyt lährenkin tästä viljelemään vähän linfröta,, siis pellavansiemeniä...
kukkapurkkeihin.".ooh Uuno rakastan sinua päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän.."




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-12-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP