Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam vandra..


Den inneboende kaninen.... Kani häkissä minä häkin päällä

Den inneboende kaninen har jag på ett foto,

jag sitter på buren och skriker

i min vita Norge-klänning med röda vågband,

jag var dörädd för kaninerna i buren men jag dog inte.

Fader vår i himlen , inte han på jorden

såg till att kaninerna dog,,, en mink dödade dom på natten.

Då grät inte jag ,,,jag undrade bara

hur det kunde bli så många bollar av dom...

Inte särskilt roligt så här efteråt...att ha sådana barndomsminnen.

Men jag har alltid haft min tro och hört Guds röst, säg vad ni vill.

 Vem vet för fan!

 Nu fan vet jag också !

Ut med skiten, nu vill jag leva !

 

"pikkulikka"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   "pickoblurad"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP