Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfirmationen på prästänget..i domkyrkan.

Jag har börjat min konfirmation med oblat och vin. Det var sista gången.

Slängt bort det guldiga korset, köpte mig en ny, stor och silvrig prästkors på loppis för fem kronor, jag vigde den vid Björna kyrka, kyrkan var låst så det blev att gå runt den medsols och heja till grannen, det korset bär jag inte, jag har mitt järnkors i bröstet , innanför, den bär jag. Den är lite svårare att slänga men jag försöker ju hela tiden här....

Guldkorset söker, silverkorset ger kontakt, ger speglar, järnkorset bär...vägen är här!




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-12-29 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP