Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vin * Elämän viini

Livets vin är kiss,, en halv desiliter i 1 1/2 liter ljummet vatten,bada fötterna i lösningen varje morgon.

Om du inte känner för det är du frisk. Återgå till arbetet.

Virtsa on elämän viini, puoli desilitraa virtsaa pariin litraan vettä, pese itsesi. Jos et tunne tarvetta tähän ota jalkakylpy. Jos et tunne tarvetta jalkajylpyyn, kiiruhda, työnteko kutsuu. Olet terve.

 

 

Röd vin används enbart av människor som kan skriva och läsa

i syftet av att skrämma sina elever med blod.

Punaista viiniä käyttävät vain kirjanoppineet ja papit pelotellakseen oppilaitaan verellä.

 

Att inmundiga Kristi kropp är att smutskasta den,

det visar att eleven inte har haft textförståelse

eller att personen har tagit sin plats som präst i sin församling,

ibland händer detta flera gånger för att rädda så många som möjligt

i församlingen. De mest ursinniga får dock fortsätta sina övningar

i tystnad tills de hittar hem.

 

Oblatin syöminen on pyhäinhäväistystä,

tahi papiksi valmistumisen merkki

ymmärtäväisen seurakunnan läsnäollessa,

saatetaan joutua toistamaan useita kertoja seurakunnan pelastamiseksi. Kovanahkaisimmat jatkakoot harjoituksia muiden maalaistollojen, pakanoiden kimppuun hyökkäämällä.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP