Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppdaterad 2012...


Nyårsafton !

Jag kommer att fira min nyårsafton i hemmet

möjligtvis vistas på trappan till domkyrkan vid tolvslaget.

Om jag känner för att gapa och gala

så behöver ni icke transsportera mig till klostret uppe på backen

ty livet är kort

och vänner är kära

 " Lillpiskan"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP