Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammansmältning

I ett virrvarr av lakan och lemmar. Stönar du i mitt öra

Du är så fin.. Både inifrån och ut.. I kärlek lyfter jag mina höfter

Gläntar på min mjukhet. Du känner. Njuter

Du känns så len mot mitt lår. Längtande. Vacker

Inträngandet är ett klimax. Vår fullbordan

Världen stannar. Vi äger ögonblicket. Vår kärlek




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-29 12:35



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Detta är kvalificerad tortyr för en törstande själ att ta till sig ...

Önskar dig ett Gott Nytt År
och att du kanske kunde klona dig
så att jag äntligen kan få åtminstone en kopia
av den där som borde vara ämnad för mig ... *super-duper-längtande-suck*
2011-12-29

    lory
MMMMMM
kåtheten tar över igen du ljuvliga kvinna....passione,l"amore,la vita.. la sensibilita....
2011-12-29

    Max Poisé
Mumma!
Resten låter jag fantasin få utreda !
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Räkna de lyckliga stunderna blott...
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish