Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet<br>


Nu när jag är farmor

Nu när jag är farmor, så känns det lättare att åldras

Konstigt, men känner mig trygg i orden när jag säger dem

Lättare att försonas med mina skavanker och linjer

I leken som hägrar, föryngras hjärtat

I den lillas ögon, skuggas allt annat

Där.. I en ny liten människa, ligger mitt nya värde




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-29 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv farfar. Och morfar. Fantastisk känsla.
2011-12-29

  Ronny Berk
redan rubriken berättar den lyckliga tilldragelsen, så fin poesi som genomsyrar budskapet; tycker mycket om, ja !
2011-12-29

    Birgersdotter VIP
ung farmor..fin text
2011-12-29

    lory
vilken sexi farmor,halloj
vet många farfar som vill gulla med en söt, sexi, begåvad, kåt farmor hihi

fint kramar

gott nytt år till dig o dina nära o kära!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish