Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur frostens rosor

Ur dvalans lugna frost, suddas träden ut i en dimma

Solstrålar letar, men finner inte samspelet med den frusna marken

Blott regnet som trummar i morgondagens timmar väcker

Fåglars sköra läten är ingen gråt. Bara en hälsning ut ur dvalan




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-29 20:07



Bookmark and Share


  Maiah VIP
fin poesi....
2011-12-29

  PPQ
så underbart skrivet
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish