Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snuvad duvans

tre plus en
minus en
plus en

lika med noll
plus en

är

uvdans




Fri vers av AektaBlond
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond