Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slår ihjäl ditt liv

Avdankad, uppkäftig och väldigt trasig

Sanningen blöder, sliter och drar

Livet klättrar över vassa bergstoppar

Slänger dig i avgrunden

Pissar dig i ansiktet

Det värsta är när du

inte inser att det är din egen

sanning som ropar efter rättvisa

Destruktiv lämnar du kroppen att

lida all helvetes kval

Sinnet kokar av förgiftningen du matar

det med..

Provocerar och väntar

på slaget som med all säkerhet

kommer..

Du vet det så väl

Men mönsret upprepas i det oändliga

Du lär dig aldrig..

Vi lever i ständig oro och förtvivlan, lever du i morgon?

Ge dig, snälla.. En vacker dag kommer någon att ta dig ifrån oss..

För dem är du inget annat än en jobbig bitch

För oss är du en älskad..

Se dig om.. Livet kallar dig..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-30 11:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken talar klarspråk; den känslan väl förankrad inom textens ord och meningar, ja !
2011-12-30

  PPQ
wow så annorlunda så stenhård... sån attityd me like
2011-12-30

  Maiah VIP
Det är bra att ha en kanal för ilska och frustration som denna text innehåller....
bra skrivet...
2011-12-30

    lory
den berör mycket..smärta o hopp om insikt om en bättre framtid..önskar bara gott till den själen som har gått vilse
kramar om dig....
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish