Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag frågar dig om jag är med från början i din åttahundra sidors självbiografi & jag vet ju att du aldrig kommer till avslut men jag är sjukligt intresserad av min roll du säger 'lugna ner dig, du är inte ens nämnd'


Röd

Jag har problem
en hotfull hord av små problem
som alltid griper tag
de kommer aldrig nånsin släppa taget

Jag tog ett liv
men låtsas inte om det nu
jag trodde det var du
jag trodde att jag skulle komma undan




Fri vers av Kobbe
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-22 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kobbe