Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hyvät ystävät..

Nyt on tilinteon hetki,, täällä sitä revitään papereita ja heitellään roskikseen kaikkea turhuutta,,,,mapit järjestykseen ja ilmaa hiusten juurille ja suoli auki persaukseen kuten ennenvanhaan kun kaikki vielä oli hyvin ilman miinusrahaa.
ja niin , ... siäniä ei sitten enää tarvitse kerätä ... niin se vaan on jos ette halua poistaa munuaisia ja tehrä niistä soppaa kissalle....että pääsisitte kesäkissoistanne....jotta voisitte syksyn tullen muuttaa takaisin turvalliseen kaupunkiyksiöön palelluttamaan varpaita ja haukkumaan naapureita kun koira jo jäi auton alle...


jaa-a kuulostaa siltä että jossain on ihan kuin karhunpeijaiset menossa...

mitä liä tuloossa molotoosankantajalle....

lämpimin terveisin Annikki Turhamäki


linnanpuistikko36
Venlansuo 81


SE- YLIKÄÄPÄ




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP