Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur karmen

 

 

 

min längtan

är icke din

min längtan är

mitt hjärtas djupa sång

 

min längtan är icke din

är den sann lever längtan

stiger längtan in i

 

vår

längtan

 

fingerblad

tänder

trädsången

 

genom särade drömslöjor

 

 

i gryningselden

 

sveper

vinden

 

upp dörren

glider  ur karmen

 

tröskeln står upp för

stenens

fäste

 

ett blad

 

ellips undersköna  verklighet

 

fjäder i min hand

 

vem

 

sände detta blad

 

 

dörren lägger  sig stilla

med fransar välkammade

 

sitt upp så flyger vi

 

 

dit

 

 

där elden förtäljer

 

meningsbörden

 

ur sandens ögon

 

 

parallella drömmar

ljuder

 

över land över hav

sveper in

andas

genom

 

till

 

fingrar

knoppas

viker ut blad

 

rör vid ansiktens linjer

 

läppar

rosenvingar

rör vid

 

ögons ljus

 

väcker

 

kolibris

cirklar

 

släpper körsbärsblom

in i ålderträdens stammar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-30 22:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och tycker om, mycket !
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser