Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juoppolalli


On musta ilta siivetönnä muuan reppumies

jo oksentelee sivuun tien

ei tiedä hän nyt minne menis

kuka kenet veis

jos iloisena tulis heis


jo raitistuu jo hiukan pikku poika paljaltan

kun kullan ääntä kuulla saa

ei mikään häntä harmittais jos ikeen kaulaan sais

kun pullo vain ois matkassaan

kas sehän se nyt onkin täällä murjotuksen syy

kun pullo kohta tyhjentyy

Älä aina nalkuta Mari...

otetaas taas

heej!......

eikä pojat jätetä viinoja lauantaiksi

uusi vuosi aloitetaan raittiina!




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2011-12-31 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP