Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ikävissään..


itku ja murhe..



voi voi kuinka minulla on niin paha mieli..

etten mitenkään jaksa tätä sisälläni pitää

niin on ollut rauhallista ja sopusointuista

tämä lyhyt elämäni

ja nyt se on kohta vaihtumassa

tiskikoneen mielettömään pauhuun

ja mekastukseen

aivan minua surettaa tämän Rauhan menetys

Hän kun on aina viettänyt iltoja pitkiä kanssani

merten rannoilla ollessani merijalkaväessä

Siellä me tyttöraukat polttelimme

ymmärtämättöminä katajanoksia

ja hankimme itsellemme Hankaluutta

Hanka-luutta on puoliksi kulkuväline ja puoliksi

hieman kitaraa muistuttava tiskikone

Hankaa, luuttuaa ja motkottaa puolestasi

katuu kaiket päivät kaikkea tekemäänsä

ja tekemättä jättämäänsä...






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP