Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

joikhaisko ?

MÄ MISTÄ LÖYTÄISIN SEN LAULUN...


et mistään , ala painua siitä lampolan vintille

kissanpoikia kahtomaan

ja jää sinne yöksikin






vai että LAULUJA


Katinpaskat sanon Minä !






"mahtavat purjeet"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP