Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för

Nä, man är väl för gammal
för att vara ung

alltför tung
för att lätta lättvindigt

Dock för ung
för att bli gammal

alltför lätt
för att kvarstanna i tyngd




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-22 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen