Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet

Fjäril vingad mot bröst

Viskande i tysthet

Får han den att lyfta mot frihet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-31 11:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
eftertänksam, den poesin, ord och meningar som viskar i tysthet...
2011-12-31

  LassO
"syns på maga" ja eller kanske, strax ovanför... ;=)
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish