Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen tvekan om det...


2011 års Nordiske Galning !

BREIVIK , som ,fullständigt HÄNSYNSLÖST, ändade 77 MÄNNISKORS LIV på UTÖYA i juli ! Alla muslimska terrorhot (och gängkrig mm) i Norden FÖRBLEKNAR , jämfört med detta VANSINNE ! RASISMEN och VÄNSTERHATET har ,tyvärr, fått ett ANSIKTE i Norden !

------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 13:30



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
att döda är galet, att döda 77 är 77 X galet. Det förstår t.o.m ett litet barn!
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Nej, jag försvarar honom inte. Men det är uppenbart att om någon har obekväma åsikter så ska man alltid stämpla honom som galen. Det blir ju enklast så. På så sätt marginaliserar man en obekväm opinion.
Det finns läkare som mördar ofödda foster. Är de galna?

Även Eric Jansson (som låg bakom Bishop Hill) avfärdades som rubbad anno dazumal. Liksom många oliktänkande i Sovjetunionen.
2011-12-31

  Mats Henricson
Är man inte GALEN om man SLAKTAR 77 människor, då vet jag inte vad ! Och Orsaken var ju att de var vänstersinnade och försvarade invandrarna, så det fanns RASISM i bakgrunden, förstår INTE ditt resonenmang, FÖRSVARAR Du detta MONSTER ?
2011-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Galen var han inte.
Inte heller rasist.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska